Acasă Actualitate De Ziua Pământului, membrii PSD Timiș au strâns gunoaiele de pe malurile...

De Ziua Pământului, membrii PSD Timiș au strâns gunoaiele de pe malurile râului Timiș, la Șag

273
DISTRIBUIȚI

Joi, 22 aprilie, a fost Ziua Pământului, iar mai mulți membri PSD Timiș au marcat momentul printr-o acțiune de ecologizare în localitatea Șag, pe malurile râului Timiș. La acțiunea începută la ora 16.00 au participat inclusiv senatorul Sebastian Răducanu, secretar executiv al organizației PSD Timiș, și Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al filialei.

„Timp de câteva zeci de minute s-a strâns o cantitate considerabilă de deșeuri din natură, participând astfel la protejarea mediului, reducerea poluării și asigurarea unor condiții de viață cât mai sănătoase pentru comunitate și pentru locuitorii acesteia”, transmit social-democrații timișeni.

„Protecția mediului trebuie să fie o prioritate pentru fiecare dintre noi. Ceea ce am realizat împreună cu colegii mei, astăzi, este o acțiune asumată, menită să marcheze determinarea și implicarea social-democraților în protejarea mediului înconjurător. De-a lungul timpului, PSD a fost și va rămâne un promotor al apărării pădurii, iar guvernele PSD au impus o întreagă legislație care să combată drastic defrișările ilegale – Codul Silvic, Radarul Pădurii, sistemul 112 pentru transportul suspect de lemn, modificarea legii contravențiilor silvice, etc. Săptămâna viitoare PSD va depune un proiect de lege pentru «achiziții verzi», prin care asigură suport legislativ ca achizițiile publice să protejeze mediul, să scurteze lanțurile de transport și distribuție”, a declarat senator Sebastian Răducanu.

Comentarii

comentarii