Acasă Actualitate Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice Informatică şi Inginerie a UVVG Arad, Cristian...

Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice Informatică şi Inginerie a UVVG Arad, Cristian Haiduc: ”Şansele de angajare, după absolvire, sunt foarte mari”

713
DISTRIBUIȚI

Şansa în viaţă şi-o creionează omul, în mare parte, dar o diplomă universitară obţinută prin muncă asiduuă este cheia care deschide multe porţi.

Tinerii absolvenţi de liceu ştiu acest lucru şi de aceea se îndreaptă spre continuarea studiilor, iar faptul că astăzi numărul studenţilor a crescut nu trebuie să îngrijoreze pe nimeni, pentru că un om învăţat este un om câştigat.

“Sistemul educaţional face parte din sistemul social global; dacă ţara merge într-o anumită direcţie, şi sistemul educaţional merge în aceeaşi direcţie. În facultatea noastră sunt cinci programe pe economic, silvicultură şi de informatică. Sunt căutaţi azi specialiştii în IT, iar silvicultura cred că este o profesie căutată. Facultatea a fost evaluată internaţional de specialişti din Germania, avem opt programe de studiu acreditate cu grad de încredere internaţional”, spune prof. univ. dr. Cristian Haiduc.

Germanii care au făcut evaluarea internaţională au apreciat că facultatea este chiar “supradotată” cu aparatură IT, fiecare sală are laptopul propriu şi orice curs este prezentat în format electronic.

Cei care doresc să-şi clădească o carieră frumoasă pot urma aici şi programul de masterat, cu un orar adaptat şi nevoilor studenţilor care muncesc, cu cursuri care au loc după ora 16.00, inclusiv sâmbăta.

Admiterea se face pe bază de dosar, condiţia fiind diploma de absolvire a bacalaureatului.

Pentru că UVVG Arad dezvoltă perpetuu bune relaţii cu companiile din zonă, şansele de angajare de după absolvire sunt foarte mari.

Comentarii

comentarii