Acasă Actualitate DECATHLON deschide primul magazin din Arad

DECATHLON deschide primul magazin din Arad

DISTRIBUIȚI

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, continuă strategia de extindere a rețelei de spații comerciale din România, prin inaugurarea pe 1 noiembrie a primului magazin în Arad, care urmează să fie situat în mall-ul AFI Arad. Odată cu noua deschidere, reţeaua naţională ajunge la 30 de unităţi de vânzare, dintre care 11 se regăsesc în zona de vest a țării. 

Decathlon Arad dispune de o suprafaţă totală ce depășește 2.000 m2 și pune la dispoziția clienților peste 50.000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 50 de sporturi. Noua unitate va oferi o gamă extinsă de produse sportive, fiind cel mai mare magazin de profil din Arad.

„Ne bucurăm să inaugurăm singurul magazin Decathlon din Arad, o zonă cu o aglomerație urbană importantă și o cultură a sportului deja bine dezvoltată. Dorim să încurajăm toți oamenii să practice sport în mod regulat, indiferent de abilități sau venit, iar datele ne arată că oamenii din Arad sunt deschiși la acest stil de viață. Prin intermediul produselor noastre contribuim la crearea unor obiceiuri sănătoase în rândul comunității”, a declarat Alex Domșa, Director de expansiune Decathlon România.

„Magazinul Decathlon Arad va include toate produsele disponibile în unitățile din țară, reprezentând cel mai mare magazin de profil din oraș. Locuitorii din Arad vor putea regăsi toate serviciile Decathlon care creează o experiență unică de cumpărare și accesul rapid la echipamentele necesare pentru practicarea sporturilor iubite, toate într-un singur loc. Obiectivul nostru este să promovăm și să susținem un stil de viață sănătos și activ, pentru toate vârstele”, a completat Lorena Grigore, Director magazin Decathlon Arad.

Special pentru locuitorii din Arad, Decathlon organizează un eveniment în weekend-ul premergător deschiderii (28-29 octombrie), în parcurile Mihai Eminescu și Sfânta Maria, în care arădenii se pot familiariza cu produsele și pot face sport în cadrul unui activități susținute de retailer.

Mai mult, deschiderea magazinului va fi presărată cu momente artistice, de dans sau arte marțiale, urmând ca, a doua zi după deschidere, pasionații de fotbal să se bucure de o sesiune de semnături oferite de echipa de fotbal UTA Arad. Magazinul va funcționa în ziua deschiderii între orele 18:00 și 22:00, urmând ca ulterior să funcționeze după programul: luni– dumincă (10:00-22:00).

Oferta de produse propusă de magazinul Decathlon Arad va fi completată de servicii adiționale, precum serviciul Atelier, care constă în repararea şi reglarea bicicletelor, rolelor, trotinetelor, dar şi o zonă de personalizare a echipamentelor sportive. Unitatea din Arad va beneficia și de programele de buy-back și de produse resigilate, care constau în vânzarea, respectiv achiziționarea de produse recondiționate, la preț redus. De asemenea, clienții care vor apela la serviciile de comandă online vor putea ridica produsele și de la easybox sau prin Click & Collect, serviciul ce permite plasarea unei comenzi online și ridicarea coletului direct din magazin.                     

În plus, începând cu 3 noiembrie, Decathlon derulează o campanie națională de reduceri, cu peste 100 de articole disponibile la preț redus de care vor putea beneficia și locuitorii din Arad.

Comentarii

comentarii