Acasă Actualitate Declarație halucinantă a viceprimarului Lațcău. ”Timișorenii din zona Clăbucet nu vor locuri...

Declarație halucinantă a viceprimarului Lațcău. ”Timișorenii din zona Clăbucet nu vor locuri de parcare”

DISTRIBUIȚI

Acum aproape trei ani, consilierul local Roxana Iliescu demara proiectul de demolare a garajelor și amenajarea de locuri de parcare în zona Clăbucet. Prin presiuni asupra executivului Primăriei Timișoara, ea a reușit să urgenteze demolarea garajelor și începerea lucrărilor de reamenajare a zonei.

”După vreo 2 luni de analiză a situației faptice și juridice împreună cu funcționarii din primărie (identificarea proprietarilor, contracte, CF-uri, autorizații etc), în august 2022 am promovat proiectul de hotărâre.

Administrația Fritz nu a fost în stare nici până astăzi să termine acest proiect! Și aici nu a fost nevoie de studii de fezabilitate, de proiecte tehnice și nici de licitații. Amenajarea o face societatea municipiului SDM, dar este evident din stadiul lucrărilor că nu e o prioritate pentru Fritz această parcare: nu sunt nici muncitori și nici utilaje suficiente la fața locului. Zic că-i clar că nu-i o prioritate pentru Fritz pentru că programarea lucrărilor se face de către Direcția Tehnica din primărie, nu se organizează conducerea SDM după bunul plac”, spune Roxana Iliescu.

Mai grav este însă faptul că deși timișorenii realmente plâng după locuri de parcare, dacă, inițial, conform documentelor și declarației primarului Fritz, aici erau prevăzute 80 de locuri de parcare în locul garajelor demolate, ulterior, viceprimarul Lațcău a anunțat ca vor amenaja doar jumătate.

Halucinantă este declarația repetentului Lațcău făcută într-o emisiune de pe TVR Timișoara privind justificarea înjumătățirii numărului locurilor de parcare: ”la solicitarea timișorenilor din zonă”.

Cum a ajuns vremelnicul ales local să constate ce vor timișorenii este o enigmă. La fel de mare cu motivul pentru care a fost ales în funcție.

Comentarii

comentarii