Acasă Politica Declarații halucinante ale unui primar PSD: “Le faci piață, le faci pod,...

Declarații halucinante ale unui primar PSD: “Le faci piață, le faci pod, le faci SPA, le faci ștrandul și ei îți bagă cuțitul în spate”

1104
DISTRIBUIȚI

Înfrângere zdrobitoare înregistrată la alegerile europarlamentare de către PSD la Lugoj, într-un oraș păstorit de 11 ani de social-democrați și de primarul Francisc Boldea. Rezultatul votului i-a luat prin surprindere pe social-democrați, care nu și-au putut imagina că după “realizările mărețe” vor obține doar 2.656 de voturi, adică 15,04% din opțiunile lugojenilor. Primarul Francisc Boldea, care este și președintele organizației locale a PSD, s-a arătat dezamăgit de votul lugojenilor, care, în opinia sa, i-au “băgat cuțitul în spate”.

“Alegerile care au fost duminică au arătat un lucru dezamăgitor pentru mine. Poți să le faci de toate oamenilor, să-ți riști sănătatea, viața, să te expui, să nu răspunzi la toate caricaturile și la toate care sunt scrise de oameni, care în viața lor nu au muncit și nu au făcut nimic și să te trezești la urmă cu cuțitul în spate. La cei din cartierul Ștrand le faci piață, le faci pod, le faci sală de fitness, le faci parcul, le faci SPA, le faci ștrandul cu șase bazine, le faci toate, te lupți patru ani cu opoziția, ca să te trezești la vot că ei votează cu opoziția. Te lupți la București și am făcut <n> drumuri pentru Cartierul Militari, ca să aibă drum de acces, și observi că ei îți bagă cuțitul în spate. Chiar și la mine în cartier, nu aveau drumuri asfaltate, nu aveau apă, canal, curentul nu era, toate le-am făcut pentru ei. Nu mai vorbesc de penticostalii care locuiesc în Balta Lată. Le-am făcut parcare, le-am făcut parc, le-am făcut locuri de joacă și la sfârșit mulțumesc este să îți bage cuțitul în spate. Așa au făcut și cu Turcan, așa au făcut și cu Martinescu. Nu este important să faci în Lugoj, ci important este să înjuri, să critici și atunci lumea vrea sânge”, a declarat Francisc Boldea la postul local de televiziune.

Trebuie remarcat că, dintre realizările enumerate de primarul Francisc Boldea, podul (pasarela peste râul Timiș, din cartierul Ștrand) este neaccesibil persoanelor în vârstă sau cu dizabilități locomotorii, SPA-ul a fost inaugurat înainte de alegerile locale din anul 2016 dar nu a fost descis pentru public nici până în prezent, iar ștrandul municipal a fost deschis pentru public cu doar trei zile înainte de alegerile europarlamentare, dar doar… pentru vizitare.

Comentarii

comentarii