Acasă Actualitate Degustare de vin, joi. Drink Story și Crama Dradara „întorc o nouă...

Degustare de vin, joi. Drink Story și Crama Dradara „întorc o nouă file de poveste”

DISTRIBUIȚI

Joi, 15 decembrie, Drink Story organizează o nouă degustare de vin. De această dată, în atenția amatorilor de gusturi fine vor fi produsele Cramei Dradara. Din partea acesteia din urmă, la degustare va participa Daniel Popescu, cu două cupaje roșii (Conac și Sigillum), un cupaj alb (Conac 2020), Fetească regală 2020 și Sauvignon Blanc 2021. Locul de desfășurare este sediul organizatorilor de la Drink Story, Str. Paul Chinezu, nr. 6, colț cu Oituz, în Timișoara.

Evenimentul de degustare se va desfașura pe tot parcursul zilei de joi, reprezentantul cramei alăturându-se spre seară, începând cu ora 18:30. Organizatorii nu percep taxă pentru participarea la degustare, preferând în schimb să încerce să îi convingă pe cei prezenți să ia acasă o sticlă de „vin cu povești” de la Dradara.

Iată cum sună prezentarea evenimentului de joi:

„Joi, 15 dec, Drink Story și Crama Dradara întorc o nouă filă de poveste cu vinuri de pe Dealul Mocrii (AR). Experiența vinurilor Dradara este mereu alta și niciodată nu ai să găsești același gust îmbuteliat. Fiecare sticlă deschide o altă poveste și vorbește despre pasiunea și dorința vinificatorului de a turna în pahare un vin surprinzător, cu spirit autentic și făurit cu har. Cei care degustă vinurile Dradara nu le uită niciodată. Rămân cu zâmbetul larg și sufletul deschis, curioși de ceea ce urmează.

DRADARA înseamnă Dragoș, Daria și Rareș sau DRAGOSTE, DAR și RAFINAMENT, valori născute din moștenirea familiei, odată cu promisiunea de a fi purtate din generație în generație. Via Dradara se întinde pe 16.96 de hectare de sol vulcanic, pe coasta Dealului Mocrii, Podgoria Miniş-Măderat, ce veghează și ascultă taina vinurilor albe, roșii și rose”.

Comentarii

comentarii