Acasă Politica Delegația Filialei PNL Caraș-Severin, condusă de președintele Ion Marcel Vela, printre primele...

Delegația Filialei PNL Caraș-Severin, condusă de președintele Ion Marcel Vela, printre primele organizații liberale din țară care au susținut pe premierul Nicolae Ciucă la șefia PNL

DISTRIBUIȚI

Duminică, 10 aprilie 2022, a avut loc la București Congresul Extraordinar al Partidului Național Liberal.
Delegația Filialei PNL Caraș-Severin, condusă de președintele Ion Marcel Vela, se numără printre primele organizații liberale din țară care au susținut pe premierul Nicolae Ciucă la șefia PNL.
 
Moțiunea ‘’Uniți pentru o Românie stabilă și puternică” a candidatului Nicolae Ciucă, a fost votată de 1.060 de liberali din cei 1120 prezenți astăzi la Palatul Parlamentului.
 
Partidul Național Liberal va rămâne în continuare atașat de adevăratele valori liberale, așa cum a susținut și noul președinte în fața delegaților la congres:
 
„Valorile PNL sunt valorile politicii de dreapta care a modernizat România în trecut, o face acum și o va face şi în viitor.  Acestea sunt libertatea individuală, garantarea proprietății private, solidaritatea socială și grija față de semeni, antreprenoriatul care produce bunăstare, dar mai ales valorile noastre tradiționale, Familia, Școala, Biserica, Armata țării, care ne dau identitatea națională și respectul față de tradiții și înaintași.
PNL este și va rămâne cel mai mare partid de dreapta din România. Pentru asta, trebuie să consolidăm principiile și regulile după care se desfășoară viața politică în PNL. Este nevoie să dobândim coerență și încredere în viața internă de partid și să generăm stabilitate, siguranță în acțiunea politică, în actul de guvernare locală și centrală.
Partidul Național Liberal se va moderniza, se poate profesionaliza și se va deschide către societate. Un Partid Național Liberal stabil și puternic înseamnă o Românie stabilă și puternică. 
Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Comentarii

comentarii