Acasă Politica Deputatul Claudiu Chira, noul președinte interimar PNL Dumbrăvița

Deputatul Claudiu Chira, noul președinte interimar PNL Dumbrăvița

1201
DISTRIBUIȚI

Biroul Permanent Județean interimar al PNL Timiș l-a numit joi, 12 martie, pe deputatul Claudiu Chira în funcția de președinte interimar al Organizației PNL din Dumbrăvița. Acum, acesta urmează să își aleagă o echipă de conducere pentru Biroul Local și să pregătească alegerile din această organizație. Decizia numirii interimare a acestuia a venit după demisia din funcția de președinte a lui Sorin Drăgoi, în urma pierderii alegerilor pentru funcția de primar al comunei.

„Le mulțumesc colegilor mei pentru încredere și îmi asum această poziție extrem de importantă pentru PNL Timiș. În cel mai scurt timp, îmi voi face o echipă pentru a asigura organizarea alegerilor interne și apoi, cu o conducere definitivă, PNL Dumbrăvița vă începe pregătirea pentru câștigarea Primăriei în 2024. Avem oameni buni, entuziaști și foarte corecți și sunt sigur că, împreună, putem contribui la o construcție durabilă și le putem oferi oamenilor din Dumbrăvița o alternativă viabilă pentru următoarele alegeri.

Pornesc pe acest drum nou cu gândul la locuitorii din Dumbrăvița și îi asigur că toate deciziile mele și ale organizației pe care o conduc vor fi luate numai dacă răspund așteptărilor cetățenilor. Nu avem agende paralele și nici alte interese decât să servim cât mai bine interesul comunității noastre”, a declarat Claudiu Chira.

Comentarii

comentarii