Acasă Politica Deputatul PNL de Timiș Ben-Oni Ardelean, numit consilier onorific al prim-ministrului pe...

Deputatul PNL de Timiș Ben-Oni Ardelean, numit consilier onorific al prim-ministrului pe relaţii externe

428
DISTRIBUIȚI

Ben Oni ArdeleanParteneriatele strategice, în special cel cu Statele Unite ale Americii, trebuie amplificate şi consolidate, astfel încât România să joace un rol esenţial în plan extern, a declarat deputatul PNL de Timiș Ben-Oni Ardelean, care a fost numit vineri consilier onorific al prim-ministrului pe relaţii externe.

”Am acceptat propunerea prim-ministrului de a mă alătura echipei guvernamentale a României, din postura de consilier onorific pentru relaţii externe. Parteneriatele strategice, în special cel cu Statele Unite ale Americii, trebuie amplificate şi consolidate, astfel încât România să joace un rol esenţial în plan extern. În contextul cooperării privind apărarea, energia, sănătatea, aspectele de mediu şi a celorlalte elemente de impact major pentru ţară, suntem obligaţi să nu dăm greş în actualul context socio-politic mondial”, a scris Ben-Oni Ardelean, pe Facebook.

Potrivit acestuia, relaţiile externe ale României au nevoie de viziune şi de o abordare profesionistă.

”Pe lângă toate celelalte sarcini deja asumate, preiau şi această responsabilitate, ca de fiecare dată, cu un singur gând: România”, a mai spus acesta.

Decizia de numire a lui Ben-Oni Ardelean în calitate de consilier onorific al premierului a fost publicată în Monitorul Oficial. AGERPRES

Comentarii

comentarii