Acasă Actualitate Deputatul PSD Alfred Simonis anunţă căderea proiectului de transformare a Spitalului Judeţean...

Deputatul PSD Alfred Simonis anunţă căderea proiectului de transformare a Spitalului Judeţean Timişoara în unul regional

889
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD de Timiş, preşedintele filialei judeţene a partidului, anunţă că propunerea de schimbare a denumirii Spitalului Judeţean Timişoara în una care să includă sintagma „regional”, a căzut la votul din consiliul de administraţiei al unităţii medicale. Vă reamintim că el atrăgea atenţia, în urmă cu câteva zile, că o asemenea decizie era, de fapt, un mijloc prin care liberalii urmăreau să închidă definitiv discuţia ridicării unui nou spital la Timişoara, cu caracter regional. De cealaltă parte, managerul celei mai mari unităţi medicale din zona de vest a României spunea că măsura e una absolut normală, atât timp cât spitalul tratează pacienţi din toată regiunea, şi e finanţat doar din banii Casei de Sănătate Timiş.

„Un mic eșec astăzi (n.r. marţi) pentru conducerea PNL-istă a Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Pius Brânzeu” Timișoara, un mare câștig pentru cetățenii din vestul țării: a eșuat manevra de schimbare a denumirii unității medicale în spital regional. Proiectul ticluit de liberali nu a mai ajuns să fie supus votului Consiliului de Administrație. Mesajul meu a ajuns acolo unde trebuie. Voi avea grijă să sancționez cu tărie și pe viitor orice inițiativă care e în deserviciul cetățenilor. Cât despre un nou spital regional la standarde europene, ar fi un câștig fantastic pentru oraș, județ și regiune. Avem nevoie de el și este foarte important să-l obținem”, a anunţat Simonis.

Comentarii

comentarii