Acasă Actualitate Deschiderea bazei aeriene a Wizz Air de la Timişoara se amână

Deschiderea bazei aeriene a Wizz Air de la Timişoara se amână

952
DISTRIBUIȚI
wizz

Compania Wizz Air a anunţat joi că zborurile spre Franţa, Germania, Italia, Spania, Austria, Belgia, Olanda, Elveţia şi Marea Britanie rămân suspendate până pe data de 14 mai inclusiv, ca urmare a extinderii restricţiilor de călătorie impuse de autorităţile române către ţările respective de destinaţie.

Totodată, redeschiderea bazei de la Timişoara este amânată pentru 15 mai.

“Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informaţi automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil. Clienţii vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziţia de produse şi servicii Wizz Air”, conform informaţiilor furnizate de compania aeriană.

Având în vedere situaţia existentă, pasagerii pot alege rambursarea banilor, aceasta va dura mai mult, şi vor fi informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienţii vor putea primi doar 100% din suma achitată iniţial. Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au cumpărat biletele.

Comentarii

comentarii