Acasă Eveniment Descindere a procurorilor în Dumbrăvița. Patronul unei firme de construcții și doi...

Descindere a procurorilor în Dumbrăvița. Patronul unei firme de construcții și doi funcționari din primărie, reținuți pentru 24 de ore

1482
DISTRIBUIȚI

O echipa de anchetatori a descins, marți, în Dumbrăvița, unde au efectuat mai multe percheziții, într-un dosar de corupție. Printre persoanele vizate de ancheta coordonată de procurorii DIICOT Timișoara, se află fostul primar PSD Victor Malac, administratorul Aqua Dumbrăvița și Dumbrăvița Investiții, Claudiu Juratoni, societăți subordonate primăriei, fostul responsabil cu achizițiile publice din primărie, Robert Krista, precum și afaceristul Ilie Nemeș, administratorul firmei de construcții Nem Construct S.R.L.

Deoarece fostul primar este bolnav de coronavirus, astfel că polițiștii și procurorii nu au putut pune în aplicare mandatul de percheziție la locuința acestuia. Au fost însă ridicate mai multe documente de la Primăria Dumbrăvița și companiile Aqua Dumbrăvița și Dumbrăvița Investiții, societăți care, în timpul mandatului lui Malac, au derulat contracte de peste 25 milioane de euro cu firmele controlare de Nemeș.

În urma perchezițiilor, Ilie Nemeș, Claudiu Juratoni și Robert Kriszta au fost reținuți pentru 24 de ore.

 

Comentarii

comentarii