Acasă Cultura Descoperă arta prin joacă în expoziția Puls 20, la Kunsthalle Bega

Descoperă arta prin joacă în expoziția Puls 20, la Kunsthalle Bega

649
DISTRIBUIȚI

Părinți sunt invitați la Kunsthalle Bega, la un tur ghidat în care copiii vor descoperi în lucrările expoziției Puls 20 detalii interesante și captivante. Va fi un prilej de împrietenire cu arta contemporană, de explorare și învățare activă despre modalitățile de exprimare ale artiștilor contemporani din România. Turul este susținut de Maria Orosan-Telea, istoric de artă, lector la Facultate de Arte și Design din Timișoara și mama lui Victor, un băiețel de 5 ani.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste între 6 și 12 ani.

Participarea este gratuită. Numărul de locuri este limitat și necesită înscriere prealabilă la adresa de email  kunsthallebega@kunsthallebega.ro

„Prin sinergia dintre o scenă artistică entuziastă (care a așteptat 12 ani acest moment de recunoaștere) și competența specialiștilor din muzeu și din jurul acestuia s-a născut un remarcabil act de curatoriat colectiv. Rezultatul este această expoziție, deschisă la sediul MNAC sub titlul După doisprezece ani. Producția artistică din România în 180 de lucrări, și prezentată acum la Kunsthalle Bega sub un titlu mai adecvat: Puls 20”, transmite curatorul expoziției, Călin Dan.

Expoziția PULS 20 poate fi vizitată la Kunsthalle Bega până în data de 11 iulie, de marți până sâmbătă în intervalul orar  12.00 – 18.00.

Comentarii

comentarii