Acasă Actualitate Descoperă ce obiecte poţi cumpăra foarte uşor second hand

Descoperă ce obiecte poţi cumpăra foarte uşor second hand

DISTRIBUIȚI

Nu tot ceea ce achiziţionezi trebuie să fie nou-nouţ. Foarte multe obiecte se pot achiziţiona la mâna a două fără să faci rabat de la calitate. Atunci când alegi să cumperi second hand faci o alegere inspirată atât pentru buzunarul tău, cât şi pentru mediu. Poţi achiziţiona la mâna a două o gamă largă de produse, fără să faci compromisuri.

Citeşte mai jos ce obiecte poţi cumpăra foarte uşor second hand:

Cărţi

Dacă îţi place să citeşti, atunci trebuie să ştii că poţi achiziţiona cărţi la preţuri foarte accesibile din anticariate. În prezent, nu mai trebuie neapărat să mergi la anticariat pentru a căuta titluri pe placul tău, ci poţi face asta online foarte uşor. Cărţile ce au mai fost citite nu îşi pierd din valoare. Te poţi bucura de o lectură bună şi dacă alegi o carte second hand, care a mai fost citită.

Haine

Atunci când alegi haine second hand nu ai grijă doar de buzunarul tău, ci şi de mediul înconjurător. Industria textilă contribuie destul de mult la poluarea din mediul înconjurător, de aceea achiziţia hainelor second hand înseamnă mai multă sustenabilitate în lumea modei. Poţi achiziţiona de la second hand rochii ieftine, geci, blugi, cămăşi, încălţăminte şi aproape orice tip de haine. Desigur, nu este o idee bună să cumperi lenjerie intimă sau costume de baie la mâna a doua, din motive de igienă.

Dacă din varii motive hainele second hand nu sunt pentru tine, poţi găsi online magazine cu haine diverse, şi până la încălţăminte la preţuri accesibile. Spre exemplu, preţul unei rochii ieftine poate porni de la câteva zeci de lei dacă alegi magazinele online potrivite. De asemenea, poţi achiziţiona la preţuri foarte accesibile , pentru ocaziile speciale.

Accesorii

Dacă în magazinele second hand găseşti blugi, cămăşi, pantaloni, paltoane sau rochii ieftine, de ce nu te-ai bucura şi de accesorii la mâna a doua. De la genţi şi până la şaluri, eşarfe, coliere sau brăţări, o mulţime de magazine SH oferă accesorii diverse la preţuri super accesibile.

De asemenea, dacă îţi doreşti să incluzi în garderoba ta accesorii preţioase, de la designeri renumiţi, însă nu vrei să cheltui sute sau mii de euro, trebuie să descoperi site-urile de tip pre-owned fashion. Practic, acestea reprezintă magazine SH de lux, cu piese de la designeri de top din întreaga lume.

Maşini

O maşină nouă nu reprezintă o investiţie prea inspirată, mai ales dacă nu ţi-ai atins încă toate obiectivele financiare. Maşina se devalorizează în timp, de aceea este o super idee să optezi pentru un automobil la mâna a doua. Astăzi este mai uşor ca niciodată să cumperi o maşină second hand fără stres, deoarece există o mulţime de firme autorizate care se ocupă cu acest lucru zi de zi.

Jucării

Găseşti o gamă largă de jucării second hand în magazine, dar şi pe site-uri diverse. Acestea sunt alegere inspirată pentru copiii mari, nu pentru bebeluşi sau nou-născuţi. Este o idee bună să le speli înainte de a le oferi celor mici, în special jucăriile de pluş. Mai poţi achiziţiona şi jocuri la mâna a doua, precum Monopoly, Activity sau Twister.

Mobila

Mobilierul second hand poate fi o super alegere, mai ales dacă îţi doreşti să economiseşti bani fără a face rabat de la ceea ce îţi doreşti. Poţi cumpăra piese de mobilier în stare bună din magazinele dedicate sau online. Dacă îţi doreşti să faci o invesitie pe termen lung, caută doar piese în stare excelentă, fără defecte.

Electronice

Telefoanele, boxele, laptopurile sau tabletele nu trebuie neapărat să fie noi pentru a te bucura de ele. Un telefon la mâna a doua poate fi la fel de bun precum unul nou, în special dacă îl achiziţionezi de la firme autorizate, care se ocupă cu recondiţionarea electronicelor înainte de a le vinde mai departe.

Electrocasnice

Nu doar aparatele de mici dimensiuni se pot cumpăra la mâna a doua, ci şi electrocasnicele, de la frigidere şi până la maşini de spălat. Pune accent pe starea în care se afla aparatele şi optează doar pentru modele în stare bună.

De asemenea, mai ai varianta de a achiziţiona electrocasnice resigilate de la retailerii mari. Acestea au fost desfăcute şi utilizate foarte puţin sau chiar deloc înainte de a fi returnate. Avantajul acestora este că vin cu garanţie şi drept de retur, exact precum cele noi.

Biciclete

Precum în cazul maşinilor, biciclete second hand sunt o super idee dacă nu vrei să cheltui sume mari de bani. Este foarte important să verifici bicicleta înainte de achiziţie, aşa că nu te grăbi să cumperi biciclete la mâna a doua online.

De la haine şi până la cărţi sau electrocasnice, o mulţime de produse se pot achiziţiona la mâna a doua. Alege întotdeauna retaileri de încredere şi cauta produsele care să răspundă nevoilor tale pentru a te bucura de ele cât mai mult timp.

 

Comentarii

comentarii