Acasă Eveniment Descoperire înfiorătoare în urma unui incendiu. Tânăr ucis şi apoi incendiat. Patru...

Descoperire înfiorătoare în urma unui incendiu. Tânăr ucis şi apoi incendiat. Patru persoane, între care şi minori, sunt cercetate

839
DISTRIBUIȚI
Reprezentanti ai Politiei Nationale, ai Politei Locale, Jandarmeriei si Serviciului de Politie pentru Interventie Rapida, verifica participanti la trafic si pietoni dupa ora la care a intrat in vigoare interdictie de deplasare stipulata in ordonanta militara numarul 2, inTimisoara si in imprejurimi, luni, 23 martie 2020.

Trupul unui bărbat în vârstă de 29 de ani a fost găsit carbonizat în urma unui incendiu izbucnit la locuinţa acestuia din Reşiţa. Conform primelor informaţii, bărbatul respectiv ar fi fost ucis, iar apoi incendiat. În acest caz anchetatorii vor audia patru persoane, între care şi minori.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş Severin, luni dimineaţa, în jurul orei 4.17, Poliţia municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apel 112, cu privire la un incendiu izbucnit la o casă, în spatele unor blocuri din zona Govândari.

“Din primele verificări, echipajul deplasat la faţa locului a stabilit faptul că incendiul a izbucnit la un sălaş situat pe un deal, la aproximativ 500 de metri în spatele unor blocuri din zona Căminelor din Reşiţa. Sălaşul prevăzut cu o singură încăpere, a fost distrus în totalitate de incendiu. După lichidarea incendiului, în încăperea respectivă a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că victima ar fi bărbat de 29 de ani din Reşiţa.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

În acest moment, cercetările sunt în curs de desfăşurare, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

Conform unor surse, bărbatul respectiv ar fi fost ucis, iar apoi ar fi fost provocat incendiul.

În acest caz, oamenii legii au precizat că patru persoane, între care şi minori, vor fi audiate.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Comentarii

comentarii