Acasă Eveniment Descoperire îngrozitoare într-o casă de vacanță din vestul țării

Descoperire îngrozitoare într-o casă de vacanță din vestul țării

922
DISTRIBUIȚI

Un cuplu din Oradea a pierit în casa de vacanță în împrejurări deocamdată neelucidate. Un vecin i-a descoperit fără suflare, la puţin timp după ce băuseră împreună o cafea. Pe corpul bărbatului au fost găsite urme de arsuri, însă procurorii aşteaptă examenul medico-legal.

Cei doi orădeni, bărbatul de 54 de ani şi soţia lui de 53 – obişnuiau să îşi petreacă week-end-urile în locuinţa din Dernișoara, un sat aflat la 40 de km de Oradea. Duminică dimineaţă, după ce şi-au băut cafeaua la un vecin, s-au întors acasă. După mai puţin de o oră, vecinul a vrut să treacă pe la ei şi s-a îngrozit de cele văzute.

„Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut la ora 12:34. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Marghita, poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale şi criminalişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor”, a declarat pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Cauza celor două decese este deocamdată necunoscută, în condiţiile în care victimele nu par să poarte semne de violenţă.

Sursa: realitateadeoradea.net

Comentarii

comentarii