Acasă Eveniment Descoperire șocantă într-o gară CFR din Caraș-Severin: Trupul unui migrant afgan, descoperit...

Descoperire șocantă într-o gară CFR din Caraș-Severin: Trupul unui migrant afgan, descoperit fără viață

434
DISTRIBUIȚI

Descoperire șocantă într-o stație CFR dintr-o comună din Caraș-Severin! Un bărbat în vârstă de 28 de ani, de origine afgană, a fost găsit mort în apropiere de calea ferată. Vorbim, se pare, despre un migrant, care ar fi fost acroșat de locomotiva unui tren ce circula pe ruta Arad-București-Nord. Bărbatul avea permis de ședere în România și era repartizat la un centru din Giurgiu, relatează realitateaderesita.net.

Polițiștii Postului Poliție Transporturi Feroviare Caransebeș au fost sesizați asupra faptului că în stația CFR Zăgujeni o persoană a fost surprinsă și accidentată de tren. Se pare că bărbatul făcea parte dintr-un grup de șase persoane.

Victima, au stabilit oamenii legii, avea 28 de ani, era din Afganistan, și a fost acroșată de  locomotiva trenului InterRegio care circula între Arad și București-Nord. Bărbatul avea permis de ședere în România și era repartizat la un centru din Giurgiu.

La fața locului a ajuns și ambulanța, dar medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Comentarii

comentarii