Acasă Eveniment Descoperire terifiantă la Chisoda. Cadavru carbonizat, găsit într-o mașină care a luat...

Descoperire terifiantă la Chisoda. Cadavru carbonizat, găsit într-o mașină care a luat foc pe un câmp

1842
DISTRIBUIȚI

Un localnic din Chisoda a avut parte de un adevărat șoc astăzi, când, la capătul străzii Bucegi, a văzut o mașină carbonizată. În interior se pare că se vedeau rămășițe umane. Omul a sunat la 112 și la fața locului s-au deplasat polițiștii și criminaliștii.

”În jurul orei 9:00, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cetăţean că pe strada Bucegi din localitatea Chisoda se află o maşină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea. De urgenţă s-au deplasat la fata locului poliţiştii Sectiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul I.P.J Timiş si poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, transmite IPJ Timiş.

Autoturismul, un Renault Megane, se afla la aproximativ 200 de metri de cea mai apropiată locuinţă şi departe de drumul principal. Nimeni nu a observat focul care a cuprins maşina, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Poliţiştii au început cercetările pentru a afla dacă trupul carbonizat este al unui bărbat sau al unei femei şi merg pe mai multe piste, ei încearcă să afle dacă este vorba de un accident, o crimă sau sinucidere.

Foto: opiniatimisoarei.ro

Comentarii

comentarii