Acasă Actualitate Descoperire terifiantă la Timișoara! Focar de infecție într-un bloc din zona Modern

Descoperire terifiantă la Timișoara! Focar de infecție într-un bloc din zona Modern

878
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 41 de ani din Timișoara a reușit să își îngrozească vecinii, strângând de pe străzi și tomberoane, în propriul apartament, zeci de kilograme de gunoaie, de-a lungul anilor.

Marți 13 octombrie, o echipă mixtă a Centrului de Incluziune Socială din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara formată din specialiști s-a deplasat dimineții într-un apartament de pe strada Baba Dochia din Timișoara.

Corina Eva, DASM Timiș, a subliniat că ”acțiunea a avut loc în urma unei sesizări venite din partea locatarilor unui imobil din zona Modern”.

Înconjurată de mizerie a fost descoperită o persoană de sex feminin, 41 de ani, al cărei apartament reprezintă un focar de infecție pentru ea dar și pentru întreaga asociație de locatari.

Evaluarea situației este în plină desfășurare, specialiștii din cadrul DAS MT reușind să identifice medicul de familie.

”Se încearcă găsirea aparținătorilor dar și stabilirea un plan de măsuri imediat necesar în acest caz. Persoana în cauză va fi evaluată din punct de vedere medical, urmând ca apoi să fie monitorizată prin serviciile Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara”, a mai spus Corina Eva.

Comentarii

comentarii