Acasă Actualitate Deși proiectele din Buziașului și Lipovei nu s-au realizat, primarul Robu anunță...

Deși proiectele din Buziașului și Lipovei nu s-au realizat, primarul Robu anunță un complex de agrement și în Calea Şagului

234
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a anunțat că a semnat contractul pentru servicii de proiectare pentru investiţia zonă sportivă şi de agrement Calea Şagului, bazin în aer liber, teren de tenis, alte amenajări exterioare pe strada Paul Constantinescu. Timișorenii sunt însă sceptici că se va și construi ceva, pentru că proiectele similare din Buziașului și Lipovei au rămas doar la stadiul de promisiuni.

Valoarea contractului este de 128 mii lei, cu termen de finalizare de 120 de zile pentru documentaţia tehnico-economică, studiu şi obţinerea avizelor.

”Nu am uitat de promisiunea că şi acolo se face un complex sportiv şi de agrement, numai că durează până ajungi să ai terenul liber de sarcini, până faci licitaţia şi ajungi să ai un proiectant şi să contractezi şi executantul lucrărilor. Cele două proiecte similare, dar nu identice, din Calea Buziaşului şi Lipovei au revenit prin licitaţie unei firme, aici e altă firmă, din Timişoara”, a declarat primarul Nicolae Robu în conferinţa de presă de marţi.

Complexul sportiv şi de agrement din Calea Şagului ar urma să fie mai puţin spectaculos, pentru că terenul pe care municipalitatea îl are la dispoziţie este mai mic, dar se vor amenaja un bazin de înot, unul de tenis, spaţii verzi şi locuri de joacă.

Proiectele pentru Calea Lipovei, Buziaşului şi Calea Şagului sunt încă doar la stadiul promisiunilor pe hârtie, după ce edilul afirmase că dacă nu la finele lui 2018, atunci în 2019, precis va fi gata complexul sportiv şi de agrement din Calea Lipovei, unde ar trebui construite două bazine de înot, unul acoperit şi unul în aer liber, pe lângă alte amenajări. Cel din Calea Buziaşului ar urma să fie destinat mai mult terenului de fotbal/rugby, pentru că se promit, în principal, patru tribune cu câte 5.000 de locuri fiecare, dar va avea şi bazin de înot.

Comentarii

comentarii