Acasă Monden/Lifestyle Designerul Adrian Haiduc lansează colecţia “ICE”, cu bijuterii din gheaţă

Designerul Adrian Haiduc lansează colecţia “ICE”, cu bijuterii din gheaţă

500
DISTRIBUIȚI

haiduc nDeşi iarna e săracă în precipitaţii, weekendul de la Timişoara va fi unul îngheţat. Nu de alta, dar excentricul designer de bijuterii, Adrian Haiduc, va lansa cea mai “cool” colecţie realizată vreodată: ICE. Bijuteriile sculptate în gheaţă, la care se adaugă cristale Swarovsky, într-o îmbinare de excepţie, vor fi accesoriile pe care le vor purta manechinele sâmbătă seara, pe podiumul din Clubul No Name, din Timişoara. “Îngheţate”, dar extrem de sexy şi senzuale, modelele lui Haiduc vor scrie o poveste de gheaţă, unică în lumea bijuteriilor şi vor purta pantofi marca Mircea Florea.
“E o colecţie greu de realizat din cauza faptului că materia prima se… topeşte destul de repede. Piesele aşteaptă la congelator până sâmbătă, când show-ul va fi incendiar, în ciuda temperaturii scăzute a colierelor”, a declarat Adrian Haiduc.
Adrian Haiduc este un designer român de bijuterii, cu rezidenţă americană, cunoscut pentru colecţiile sale excentrice (ex. Colecţia de bijuterii din carne, cea din instrumente medicale sau cea din dulciuri). Designerul a obţinut anul trecut cel de-al treilea record mondial din carieră, cu cea mai nouă creaţie a sa, cel mai lung cercel din lume. Bijuteria măsoară 472,66 metri şi este realizată din cristale, pietre semipreţioase şi mărgele, toate înşirate pe fir de mătase. World Records Academy şi-a mai acordat lui Haiduc încă două diplome pe care acesta le are în portofoliu: în 2010 a înregistrat recordul de “aruncare în aer a unei colecţii de bijuterii”, când caţiva membri ai lotului naţional de paraşutism şi opt instructori profesionişti au sărit cu paraşuta de la o altitudine de 1.300 de metri, purtând la gât bijuterii din perle şi corali; anul acesta i-a fost omologat cel mai lung mărţişor din lume, care măsoară 584,6 metri şi a fost alcătuit din sidef, perle, coral roşu, agat, jad, cristale, perle din sticlă, pene de struţ şi păun, toate cusute pe dantelă.

Comentarii

comentarii