Acasă Economic Deta va găzdui un seminar destinat microîntreprinderilor ce vor să acceseze fonduri...

Deta va găzdui un seminar destinat microîntreprinderilor ce vor să acceseze fonduri nerambursabile

674
DISTRIBUIȚI

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest va organiza un seminar de informare şi instruire, destinat microîntreprinderilor din judeţul Timiş, cu precădere celor din oraşele Deta, Ciacova şi Gătaia. Seminarul are drept scop informarea potenţialilor aplicanţi despre posibilităţile de accesare a fondurilor europene nerambursabile în cadrul domeniului major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor” al Programului Operaţional Regional 2007 – 2013. Seminarul va avea loc în oraşul Deta, în data de 29 aprilie, începând cu ora 11:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Deta. Participarea la seminar este gratuită. Pe parcursul seminarului vor fi prezentate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească o microîntreprindere pentru a putea accesa fondurile nerambursabile ale Uniunii Europene, precum şi aspecte practice privind întocmirea dosarului cererii de finanţare.  
Microîntreprinderile din judeţul Timiş interesate să participe la acest eveniment sunt invitate să confirme participarea la numărul de telefon 0256/491.981 sau prin e-mail, la adresa office@adrvest.ro.
Seminarul de la Deta a fost precedat de câte două seminarii organizate în judeţul Arad (Pecica şi Ineu) şi în judeţul Hunedoara (Petroşani şi Hunedoara), precum şi de un seminar organizat în judeţul Timiş, la Sânnicolau Mare. Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest va organiza în perioada imediat următoare evenimente similare în alte oraşe din judeţele Timiş şi Caraş – Severin.

Comentarii

comentarii