Acasă Eveniment Deținutul evadat a fost capturat la Remetea Mare

Deținutul evadat a fost capturat la Remetea Mare

DISTRIBUIȚI

Deţinutul SAVA TIBERIU FLAVIUS care, astăzi, 27.06.2023, a părăsit punctul de lucru exterior DIETRICH HONOLD, a fost identificat și capturat, în jurul orei 10.47, pe raza localității Remetea Mare de către o echipă de căutare constituită din polițiști de penitenciare, angajați ai Penitenciarului Timișoara în colaborare cu angajații din structurile de apărare națională.

În legătură cu fapta săvârşită, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. De asemenea, pentru deținut se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se  vor dispune măsurile legale. Având în vedere că fapta săvârșită este asimilată evadării, aceasta se pedepsește conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

”Mulțumim pentru sprijin colegilor din structurile de apărare națională –  Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră precum și personalului unității pentru suportul oferit în acţiunea de identificare şi capturare a deţinutului”, a declarat comisarul de poliție penitenciară Ramona BANĂ.

Comentarii

comentarii