Acasă Cultura Deținuții din Penitenciarul Timișoara – întâlnire specială cu marele caricaturist Ștefan Popa...

Deținuții din Penitenciarul Timișoara – întâlnire specială cu marele caricaturist Ștefan Popa Popa’s” la Muzeul Popa’s

869
DISTRIBUIȚI

Serviciul Educație din cadrul Penitenciarului Timișoara a organizat o activitate cultural-artistică de vizionare a Muzeului ”Ștefan Popa Popa’s”. situat la Bastionul Theresia din Timișoara, precum și o întâlnire specială cu marele caricaturist român, în weekend.

În vederea menținerii legăturii cu societatea civilă, la activitate au fost selectate 14 persoane private de libertate care au avut bucuria de a vizita pentru prima dată Muzeul “Ștefan Popa Popa’s”.

”Artistul timișorean Ștefan Popa Popas ne-a primit cu deschidere și căldură, ne-a onorat prezentându-ne expoziția impresionantă, realizând, totodată, pentru fiecare dintre participanți, câte o caricatură semnată Popa’s.

Toate lucrările vor fi expuse în cadrul Penitenciarului Timișoara, constituind o mini-expoziție de caricaturi oferită instituției de către artist, pentru care îl apreciem și îi mulțumim din suflet.

Întreaga acţiune cultural-artistică a avut un impact pozitiv major asupra persoanelor private de libertate, contribuind la îmbogăţirea orizontului cultural, formarea şi dezvoltarea gustului artistic şi estetic, formarea unei atitudini pozitive faţă de obiectele de artă şi exersarea de către persoanele private de libertate, a unor conduite care să faciliteze dezvoltarea personală şi reintegrarea socială în cadrul comunităţii locale”, a informat Penitenciarul Timișoara.

Comentarii

comentarii