Acasă Actualitate Dezastru la Teremia Mare – 6% promovabilitate la evaluarea naţională la matematică

Dezastru la Teremia Mare – 6% promovabilitate la evaluarea naţională la matematică

499
DISTRIBUIȚI

La şcoala din Teremia Mare s-a înregistrat cel mai slab procent din ţară la promovabilitate, la evaluarea naţională a elevilor la matematică. Din 44 de elevi au fost promovaţi doar 3. Profesorul de matematică Florentin Ibrian din Teremia Mare a fost implicat, în decursul timpului, în mai multe scandaluri în care era
acuzat de proprii elevi de agresiuni fizice. Rezultatul dezastruos obţinut de elevii profesorului de matematică ar putea pune capac deciziei maimarilor Inspectoratului {colar Timiş. Aceştia vor porni o anchetă săptămâna viitoare, pentru a vedea cum a fost posibil ca o întreagă şcoală să aibă un rezultat catastrofal la matematică. Inspectorii ISJ Timiş vor mai cerceta şi cazurile în care b acuzat de mai mulţi elevi care spun că propriul lor profesor îi bate şi le vorbeşte foarte urât.

Florentin Ibrian: "Pe cei care nu au promovat acest examen trebuia să îi las repetenţi"

Profesorul de matematică din Teremia Mare spune că nu are nicio vină pentru rezultatele catastrofale obţinute de elevii şcolii, la ultima evaluare naţională. Culmea este că şi consiliul profesoral din Teremia Mare îi dă dreptate profesorului bătăuş. Profesorii dau vina pe elevi pentru rezultatul catastrofal de la ultima evaluare naţională. Profesorul cu cele mai slabe rezultate din ţară se apără spunând că elevii sunt de vină.
"Eu nu mă simt vinovat de aceste rezultate, singurii vinovaţi sunt elevii, care chiulesc de la ore şi nu sunt ascultători", spune profesorul de matematică din Teremia Mare, Florentin Ibrian.

Mariana Eftimie: "Acest rezultat nu ne face cinste"

Inspectorul şcolar general de Timiş, Mariana Eftimie, spune că acest profesor de matematică va fi cercetat, săptămâna viitoare, de către o comisie de la inspectorat. "Acest rezultat este foarte slab şi nu face cinste acestui judeţ. Pe mine mă preocupă problema elevilor din mediul rural care îşi ratează viitorul din cauza acestor rezultate negative obţinute la matematică. Unul dintre inspectorii adjuncţi se va deplasa la Teremia Mare, pentru a vedea ce se îmtâmplă acolo" spune Mariana Eftimie.
 

Comentarii

comentarii