Acasă Eveniment Dezvăluiri înfiorătoare în instanţă a fratelui Anamariei Suru, tânăra găsită moartă în...

Dezvăluiri înfiorătoare în instanţă a fratelui Anamariei Suru, tânăra găsită moartă în pădurea din Secu

958
DISTRIBUIȚI

Călin Blidariu, fratele Anamariei Suru, tânăra ucisă cu sânge rece şi abandonată într-o pădure din Secu, Caraş-Severin, a făcut mărturisiri înfiorătoare în instanță, după ce Judecătoria Reșița a fost sesizată privind emiterea unui ordin de protecție pe numele acestuia, la cererea iubitei sale, înainte de comiterea crimei.

Deși în mod oficial are calitatea de suspect, fratele tinerei de 29 de ani găsite fără suflare într-o râpă de la marginea unui drum forestier a intrat în atenția anchetatorilor.

După ce în urmă cu o lună locuința lui Călin Blidariu a fost supusă unei percheziții, acum ies la iveală noi informații cu privire la trecutul lui. Potrivit expressdebanat.ro, înainte de sfârșitul tragic al Anamariei, Judecătoria din Reșița a fost sesizată referitor la emiterea unui ordin de protecție pe care Raluca, iubita lui Călin, l-a cerut ca urmare a unui episod foarte violent în care a fost implicată.

Până la intrarea în sala de judecată, cei doi s-au împăcat, însă, imediat după descoperirea trupului Anamariei, pe 22 aprilie, instanța a fost sesizată din nou. Raluca Pârvu a venit cu noi motive pentru a-l împiedica pe Călin Blidariu să se mai apropie de ea.

În sala de judecată, Călin Blidariu a declarat că nu știe motivul pentru care iubita sa solicită un ordin de protecţie, deși la dosar exista certificatul medico-legal care atestă faptul că femeia a avut mâna fracturată și alte leziuni pentru care a necesitat 30 de zile de îngrijiri medicale.

“A arătat că pe parcursul relaţiei dintre părţi a fost agresată fizic şi verbal în mod repetat de către pârât. Deşi a fost ameninţată de pârât în mod repetat, a considerat iniţial că ameninţările venite din partea concubinului ei erau făcute «la nervi». Victima a mai arătat că, în urma agresiunilor pârâtului, a avut umărul dislocat, iar în urma agresiunilor din data de 06.03.2019 a suferit leziuni traumatice la nivelul antebraţului şi a coapselor ce au necesitat pentru vindecare 30 de zile de îngrijiri medicale”, a reținut instanța, după ce a dispus din oficiu audierea Ralucăi.

În replică, Călin Blidariu a spus că iubita sa ar fi fost obligată să solicite emiterea ordinului de protecție de către polițiștii care vor să-i țină despărțiți, nu pentru că ar fi în pericol, precizând că nu are calitatea de suspect și nu deține pistol.

Audiat și el de către magistrați, Călin Blidariu a recunoscut că a ținut-o cu capul sub apă, însă fără intenția de a o ucide.

“A recunoscut că a ameninţat-o în mod repetat pe concubina sa şi că a agresat-o fizic, că a împins-o şi că a vrut să o sperie ţinând-o sub capul sub apă timp de 5 secunde, fără intenţia de a o ucide”, s-a reținut în motivarea emiterii ordinului de protecție.

La sfârșitul lunii aprilie, bărbatul a cerut să fie supus testului poligraf, pe care l-a trecut.

În anul 2004, o altă iubită a tânărului, Irina, o fată dintr-un centru de plasament, a murit după ce mașina în care se afla alături de iubit a fost cuprinsă de flăcări.

Comentarii

comentarii