Acasă Economic „Dezvoltă-ţi oamenii!” – proiect de instruire şi dezvoltare

„Dezvoltă-ţi oamenii!” – proiect de instruire şi dezvoltare

458
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timișoara va lansa pe 16 septembrie proiectul de instruire și dezvoltare „Dezvoltă-ţi oamenii!”. Proiectul este finanţat în cadrul Axei Prioritare 3 „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și întreprinderilor”, domeniu major de intervenție „Promovarea culturii antreprenoriale” (POSDRU / DMI 3.1 / G / 34251), fiind unicul proiect câștigat pe acest domeniul în Regiunea Vest.
Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în oameni! și este derulat de A&C Consulting Centre în parteneriat cu CCIAT.
Proiectul se adresează managerilor din IMM-uri şi microîntreprinderi cât şi angajaţilor acestora, inclusiv celor care doresc să-şi înfiinţeze o afacere, persoane care activează în următoarele domenii de activitate: construcţii şi arhitectură, servicii şi producţie. În cadrul proiectului, membrii grupului ţintă beneficiază gratuit de: formare profesională adaptată nevoilor specifice, coaching, acces la servicii de consultanţă. 
Participanţii la programul de instruire vor obţine un certificat de absolvire cu recunoaştere naţională, care atestă competenţe antreprenoriale / de management dobândite în urma participării la program.

Comentarii

comentarii