Acasă Actualitate Diana Iovanovici Șoșoacă se ceartă live din fața Spitalul de Psihiatrie Jebel

Diana Iovanovici Șoșoacă se ceartă live din fața Spitalul de Psihiatrie Jebel

1927
DISTRIBUIȚI

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a ajuns la SPITALUL DE PSIHIATRIE ȘI PENTRU MĂSURI DE SIGURANȚĂ JEBEL de lângă Timișoara, pentru a-l vizita pe Daniel Gașpar.

Șoșoacă a fost așteptată, încă de ieri, de mai multe echipale de la Poliție și Jandarmerie. 

 

Senatorul Diana Şoşoacă a mers joi la poarta Spitalului de Psihiatrie din Jebel pentru a cere externarea bărbatului din Timișoara internat după ce l-a înjurat şi ameninţat cu moartea pe şeful DSU Raed Arafat. Bărbatul a fost internat după ce magistrații de la Judecătoria Timișoara au admis propunerea Parchetului privind internarea medicală provizorie într-o unitate specializată de asistență medicală, până la însănătoșire sau până la ameliorarea care înlătura starea de pericol ce a determinat luarea măsurii.

„Am venit la Spitalul de Psihiatrie din Jebel pentru că am fost solicitaţi de către Daniel Gaşpar care a fost internat aici în urma unei plângeri din partea domnului Raed Arafat, depusă pe data de 11 martie, întrucât ar fi existat o filmare pe Facebook.

Am depus o plângere pentru că la un moment dat Daniel Gaşpar, nervos pe ceea ce se întâmplă, a menţionat într-un filmare pe Facebook: „Uite, Arafat! Aici am o bâtă, o lopată şi un topor şi eu aş putea să te omor, dar nu o fac pentru că eu nu sunt criminal ca tine”

Raed Arafat s-a dus, a depus o plângere la Poliţie şi a solicitat ca aceasta să fie reţinut întrucât i-a cauzat o temere cu privire la viaţa lui care este apărată de SPP-işti şi de un pistol pe care vi-l arată nonstop”, a spus Diana Şoşoacă.

Senatoarea a explicat că există un raport care spune Gaşpar că nu are nevoie de această îngrijire, pe motiv că problemele bărbatului sunt de „ordin socio-politic”.

„Acei medici vor răspunde pentru că ulterior există un raport care spune că nu are nevoie de această îngrijire. Din legea internării nevoluntare trebuie să aplice articolul 14 care menţionează că nu poate fi supus şi nu vor fi luate în considerare niciuna dintre faptele cu privire la probleme sociale, probleme raportate la revoltă socială, la opinii politice.

Problemele lui Daniel Gaşpar sunt de ordin socio-politic care nu pot fi avut în considerare la internarea nevoluntară. Eventual, putea fi chemat la Poliţie să dea o declaraţie”, a menţionat Şoşoacă.

Comentarii

comentarii