Acasă Cultura Din Canada în Timișoara: 2020 Winter Tour Romania – pianistul Teo Milea...

Din Canada în Timișoara: 2020 Winter Tour Romania – pianistul Teo Milea va concerta la Colegiul Ioan Vidu

587
DISTRIBUIȚI

Pianistul Teo Milea va concerta la Colegiului Național de Artă “Ion Vidu” din Timișoara și în Arad, la Boeme Cafe, în cadrul turneului ce îl desfășoară în România în perioada 24 ianuarie -11 februarie.

Îndrăgitul artist se va afla în România pentru turneul său 2020 Winter Tour Romania, și va aduce în fața publicului său atât piese cunoscute de pe albumele sale ‘On white…and black keys‘ și ‘Open Minds‘, cât și creații pianistice noi pe care le pregătește pentru un nou material discografic. 

Câștigător al Votului Popular și finalist în Top 4 al bine-cunoscutului concurs ‘Searchlight’ organizat de Radio CBC Canada, câștigător la categoria ‘2015 Classical Album of the Year’ la radio SoloPiano.com US și al ‘Best Ambient/Instrumental Album’ – The Akademia Music Awards cu ultimul său album ‘Open Minds’, aplaudat pe scene internaționale pentru muzica sa, Teo Milea e bucuros să revină în România pentru seria de concerte de la începutul acestui an – 2020 Winter Tour Romania.

Creația sa îmbină cu succes specificul a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului 21, fiind inspirată din relația interumană, stări și nevoi ale societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.

În Timișoara concertul va avea loc sâmbătă, 8 februarie 2020, începând cu ora 19:30, iar în Arad, în 26 ianuarie la Boeme Cafe.

Comentarii

comentarii