Acasă Administraţie Din planurile Aquatim pe 2023: infrastructură nouă în Timiș: 3 km rețele...

Din planurile Aquatim pe 2023: infrastructură nouă în Timiș: 3 km rețele apă, 8 km canalizare, valoare – 10 milioane de lei

DISTRIBUIȚI

Din planurile Aquatim pe 2023: infrastructură nouă în Timiș – 3 km rețele apă, 8 km canalizare. Cererea de finanțare a fost depusă în decembrie 2022: 1 milion lei Aquatim, 9 milioane lei PNRR.

”Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) ne oferă posibilitatea să accesăm noi fonduri pentru continuarea investițiilor pe care le-am început prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

De aceea, la finalul lunii decembrie am depus aplicația de finanțare pentru un calup de proiecte în valoare de circa 10 milioane de lei (fără TVA), din care 9 milioane lei provin din PNRR, iar diferența de 1 milion lei este asigurată de Aquatim. Pachetul include 11 proiecte distincte (6 obiective în Timișoara și 5 obiective în localități distincte, independente din punct de vedere funcțional).

Lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare propuse în aceste proiecte completează lucrările aflate în curs de execuție în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Timiş. Locuitorii județului Timiș vor beneficia de încă 3 km de rețele de alimentare cu apă și aproximativ 8 km de rețele de canalizare în plus, față de ceea ce se realizează pe POIM”, a informat Aqautim, vineri 30 decembrie 2022.

 

Comentarii

comentarii