Acasă Sport Dinamo – ACS Poli Timișoara 2-1. Dan Alexa – ”Am dominat jocul...

Dinamo – ACS Poli Timișoara 2-1. Dan Alexa – ”Am dominat jocul cu Dinamo, de la un capăt la altul”

264
DISTRIBUIȚI

imageResizeDinamo București a învins-o pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 2-1 (2-1), pe teren propriu, luni, în ultimul meci din etapa a 4-a a Ligii I de fotbal.
Bucureștenii au obținut o victorie dificilă în fața nou-promovatei. Dinamo a deschis rapid scorul, prin Cosmin Matei, în minutul 5, din penalty. Avantajul gazdelor a durat doar trei minute, Robert Elek restabilind egalitatea. Scorul final a fost stabilit cu un minut înainte de pauză, prin Gnohere, ce a profitat de o ieșire greșită a portarului oaspeților.
Grație acestei victorii, Dinamo are 8 puncte și se află în clasament pe locul 3, fiind devansată la golaveraj de primele două clasate, ASA Tg. Mureș și Steaua București.
ACS Poli Timișoara, cu 3 puncte, se află pe locul 8-9, cu același golaveraj, 2-4, ca FC Voluntari.
Dinamo București — ACS Poli Timișoara 2-1 (2-1), stadion “Dinamo” — București
Au marcat: Cosmin Matei (5 — penalty), Harlem Gnohere (44), respectiv Robert Elek (8)
Arbitru: Marius Avram (București); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Oradea), Mircea Mihail Grigoriu (București); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ștefănești)
Observatori: Cristian Nica (Ploiești) — CCA; Viorel Anghelinei (Galați) — LPF

Dan Alexa – ”Am dominat jocul cu Dinamo, de la un capăt la altul”

Dan Alexa, antrenorul echipei de fotbal Poli Timișoara, a declarat, luni seara, după meciul pierdut în deplasare, 1-2 cu Dinamo București, că formația sa a fost mult mai bună, în comparație cu adversarul, dominând partida de la început până la fluierul final.
“Am dominat jocul cu echipa Dinamo București, de la un capăt la altul. Este cel mai bun meci al meu la Timișoara împotriva lui Dinamo, incluzând și cariera de jucător. Îmi felicit toți fotbaliștii, au făcut un joc foarte bun. Am fost în mod clar echipa mai bună”, a spus Dan Alexa la Dolce Sport.
În declarațiile oferite după meciul de la București, antrenorul echipei Poli Timișoara a mai arătat jurnaliștilor: ”Dacă este să reproșez ceva, este doar neatenția de la golul doi primit de noi. Dinamo nu ne-a pus probleme sub nicio formă”.

Comentarii

comentarii