Acasă Sport Dinamoviştii au aterizat în Timişoara cu o întârziere de aproape 6 ore

Dinamoviştii au aterizat în Timişoara cu o întârziere de aproape 6 ore

306
DISTRIBUIȚI

Delegaţia FC Dinamo a ajuns, duminică noapte, la Timişoara, după ce jucătorii şi membrii staff-ului tehnic au fost nevoiţi să stea mai mult ore la Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti deoarece aeronava cu care au plecat nu a putut ateriza din cauza ceţii de la aeroportul timişorean.
Iniţial, delegaţia dinamovistă ar fi trebuit să plece cu o cursă de linie Tarom, la ora 17.40, însă comandantul aeronavei a decis, la jumătatea drumului, revenirea la Bucureşti, decizie luată din cauza ceţii şi a problemelor semnalate la aeroportul timişorean. După mai multe ore de stat în aeroportul bucureştean, jucătorii dinamovişti au plecat cu alt avion, reuşind să ajungă la Timişoara în jurul orei 00.37. La Timişoara, dinamoviştii au fost aşteptaţi de preşedintele executiv Cristi Borcea. Meciul FC Timişoara – Dinamo este programat, luni, la ora 20.45, în etapa a XIV-a a Ligii I.
 Aeronava care i-a transportat pe bucureşteni la Timişoara a fost singurul avion care a aterizat în această noapte pe aeroportul "Traian Vuia". Restul curselor au fost redirecţionate spre Budapesta sau au fost întoarse din drum, inclusiv un alt zbor de la Bucureşti.

Comentarii

comentarii