Acasă Politica „Dincolo de orgolii și mize politice”, PSD are intenția de a-l susține...

„Dincolo de orgolii și mize politice”, PSD are intenția de a-l susține pe Adrian Orza la alegerile locale pentru Primăria Timișoara

1530
DISTRIBUIȚI

„Dincolo de orgolii și mize politice, Timișoara ca prioritate”, începe PSD Timiș comunicatul în care anunță intenția partidului de a-l susține pe Adrian Orza la funcția de primar al Timișoarei.

Biroul Politic Județean al PSD a decis ca Alfred Simonis, președintele filialei din Timiș, să poarte o discuție de principiu cu Adrian Orza, „singurul candidat pentru primăria Timișoara care are experiență de lucru în administrația publică locală”. 

„Administrarea unui oraș trebuie făcută de și cu oameni competenți. Adrian Orza știe și înțelege ce înseamnă să conduci un oraș. Deocamdată este la nivel de intenție, în măsură să deschidem drumul unor discuții concrete despre posibilitatea să-l susținem în aceste alegeri pentru funcția de primar al Timișoarei. Dincolo de orgolii și mize politice, considerăm că Timișoara trebuie să aibă prioritate.”,  a declarat Simonis.

Pesediștii acuză faptul că, în ultimii opt ani, administrația Robu a condus Timișoara „pe interese, circ, haos, demagogie, lipsă totală de respect pentru cetățean”, cetățeanul fiind ignorat și tratat cu dispreț.

„Pentru a obține rezultatul dorit, pentru ca Timișoara să-și revendice șansa de a performa, actualul primar trebuie schimbat iar în locul lui să fie ales un profesionist, un om dedicat, o persoană care să înțeleagă administrația, nu să o trateze după bunul plac. Timișoara merită ce-i mai bun, Timișoara are nevoie de viziune și strategie, Timișoara trebuie condusă de un primar competent!”, se mai arată în comunicat.

Comentarii

comentarii