Acasă Sănătate Dinți ficși într-o zi: “SKY fast & fixed – Un nou concept...

Dinți ficși într-o zi: “SKY fast & fixed – Un nou concept terapeutic”

1892
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Bredent Medical România au deosebita onoare de a vă invita, vineri, 17 noiembrie 2017, ora 8.45, la deschiderea evenimentului “4th Forum: SKY fast & fixed meets SKYonic”  ce se va desfășura în zilele de 17 și 18 noiembrie la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Peste 450 de specialiști din România și străinătate vor participa la cel mai mare forum în încărcarea imediată a implanturilor dentare. 

Într-un format complet nou, care permite întrebări și discuții directe cu speakerii, vor fi prezentate cele mai noi idei și soluții exemplificate cu cazuri clinice, unele dintre ele monitorizate pe parcursul ultimilor 10 ani.

Adresat în egală măsură medicilor și tehnicienilor, forumul reprezintă chintesența actualității în încărcarea imediată. Siguranța și predictibilitatea încărcării imediate a implanturilor a fost îndelung studiată, probată prin nenumărate studii clinice. Integrarea rezultatelor științifice sugerate de cercetători în practica de zi cu zi rămâne încă o provocare pentru echipa care face restaurarea complexă a pacientului.

Speakerii forumului – lideri și modele de succes, sunt recunoscuți și respectați în cadrul comunității medicale ca lideri profesioniști și inovatori, în domeniul lor de expertiză. Au acceptat provocarea unui dialog în cadrul 4th Forum: SKY fast & fixed meets SKYonics și sunt dispuși să-și împărtășească cunoștințele, perspectivele și poveștile personale pentru a inspira și educa auditorii forumului nostru.

SKY fast & fixed: cel mai rapid si sigur tratament german pentru pacienții edentați care vor să aibă dinți ficși.

Conceptul SKY fast & fixed dezvoltat împreună cu specialiștii bredent-medical este orientat către dorințele pacienților. Este optimizat protetic iar construcția definitivă este posibilă cu mai multe variante protetice.

Confortul oferit pacientului de acest tratament este fără egal tocmai prin faptul că acesta primește chiar în ziua singurei intervenții chirurgicale o construcție fixă, formată cel mai adesea din 10 dinți. Oamenii se pot întoarce imediat la viața socială, în scurt timp observându-se o importantă creștere a calității vieții.

Un alt avantaj major este că SKY fast & fixed poate fi oferit pentru un preț fix, foarte simplu de calculat pentru medic și cunoscut de pacient înainte de acceptarea tratamentului.

SKY fast & fixed este revoluționar pentru că folosește osul nativ al pacientului și răspunde nevoilor acestuia. Operațiile de augmentare nu mai sunt necesare, scurtându-se astfel considerabil timpul de tratament și costurile.

De ce SKY FAST & FIXED ?

  • Aveți, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care poţi mânca imediat după operaţie
  • Aveți un zâmbet complet funcţional în 24 de ore
  • Vă puteți relua viața socială în timp record;
  • Este un tratament complex într-o singură intervenţie, al cărui preţ îl ştiți de la bun început.

Comentarii

comentarii