Acasă Sănătate „Dințișorii veseli”, campania prin care copiii învață importanța igienei orale

„Dințișorii veseli”, campania prin care copiii învață importanța igienei orale

1969
DISTRIBUIȚI

Prin campania „Dințișorii veseli”, organizată de dm drogerie markt, preșcolarii din România vor învăța, și în toamna aceasta, despre importanța igienei orale. După ce în primăvară 327 de copii din 5 grădinițe au fost vizitați în cadrul primei ediții, acum alte 10 grădinițe vor lua parte, gratuit, la campanie.

Pe 24 septembrie s-a dat startul înscrierilor pentru grădinițele din Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, București, Constanța, Pitești, Sibiu și Timișoara. Data limită a înregistrării este 6 octombrie, după care, timp de o săptămână, până pe 13 octombrie, se desfășoară perioada de votare. Înscrierile și votarea se vor realiza pe site-ul dm-impreuna.ro.

În urma voturilor acumulate, se vor alege cele 10 grădinițe pe care echipa „Dințișorii veseli” le va vizita. În perioada 21 octombrie – 1 noiembrie copii se vor întâlni cu mascota campaniei, Crocodințilă, specialiștii clinicilor partenere și reprezentanții dm drogerie mark România și P&G România.

În condițiile în care România se află pe ultimele locuri din Europa la igiena orală, campania îi va ajuta pe copii să conștientizeze importanța pe care trebuie să o acorde periajului corect. Cei mici vor învăța, astfel, de ce obiceiurile sănătoase sunt importante încă de la vârste fragede și vor beneficia de kituri practice pentru exersarea tehnicilor învățate. Jocurile și activitățile interactive au menirea de a le arăta copiilor cum să-și mențină dantura sănătoasă de-a lungul vieții.

Campania „Dințișorii veseli” este organizată de dm drogerie markt, împreună cu P&G România și clinicile partenere, iSmile, Premiere Dent, Happy Dent Clinic Junior și Junior Family. Organizatorii doresc să continue acțiunea începută în primăvară și în anii următori, sperând să ajungă la cât mai multe grădinițe din țară, în viitor propunându-și să crească și numărul orașelor din care se pot face înscrierile.

Comentarii

comentarii