Acasă Eveniment Director de liceu din Banat cercetat pentru agresiuni sexuale fațã de câteva...

Director de liceu din Banat cercetat pentru agresiuni sexuale fațã de câteva eleve

1988
DISTRIBUIȚI

În aceastã dimineațã, în jurul orei 10.00 -10.30 la Poliția orașului Oravița s-a prezentat directorul adjunct al Liceului Mihai Novac care acuza cã directorul Liceului, Bogdan Daniel Ionuț ar fi avut un comportament inadecvat fațã de câteva eleve.

Poliția s-a deplasat și l-a luat pe director, iar la aceastã orã directorul, câteva eleve și pãrinții acestora sunt audiați la Poliția Oravița. Au fost informati Inspectoratul Scolar Județean și Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița. Urmează ca în funcție de rezultatul anchetei să fie dispuse măsurile legale în consecință scrie banatfm.ro.

Directorul liceu din Oraviţa este acuzat de patru eleve că le-a abuzat, fetele depunând deja plângere la Poliţie. Poliţiştii au deschis o anchetă, iar în funcţie de rezultat vor fi dispuse măsurile legale în consecință.

Cele patru eleve au precizat că au fost abuzate de acesta, fiind pipăite şi bruscate. Directorul le-ar fi trimis şi mesaje, pe care fetele le-ar fi pus la dispoziţia poliţiştilor.

Una dintre eleve a precizat că a fost băgată cu forţa de directorul liceului în cabina portarului, chiar în această dimineaţă.

“Astăzi, în jurul orei 10.00, Poliția orașului Oravița a fost sesizată despre faptul că directorul unei unități școlare ar fi avut un comportament nepotrivit, în cursul acestei zile, în incinta unității școlare. Imediat polițiștii au deschis o anchetă pentru verificarea și stabilirea situației de fapt. În acest moment, la sediul poliției sunt audiate mai multe persoane, cadre didactice și martori, pentru stabilirea cu exactitate a întregii situații. Au fost informați Inspectoratul Școlar Județean și Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița. Urmează ca in funcție de rezultatul anchetei sa fie dispuse măsurile legale în consecință”, informează poliţiştii.

Comentarii

comentarii