Acasă Actualitate Directorul Brantner, controversatul ”Costica Fifty Fifty”, s-a înrolat în Alianța Dreapta Unită...

Directorul Brantner, controversatul ”Costica Fifty Fifty”, s-a înrolat în Alianța Dreapta Unită și vrea să fie, din nou, primar la Severin

DISTRIBUIȚI

Controversatul ”Costica Fifty Fifty”, 50% in buzunar, 50% la populație, vrea să plece din Timișoara. Adus la conducerea Brantner, de city-managerului Timișoarei, Matei Creiveanu, Constantin Gherghe se pare că este unul dintre puținii olteni care vrea să se întoarcă acasă, la Severin. Și nu oricum, ci chiar în fotoliu de primar, în care a mai stat două mandate, între 2008 și 2016, din partea PDL. A mai încercat și la alegerile din 2020, din partea Pro România, dar a ieșit pe locul trei.

Acum, după serviciile aduse la Timișoara, Gherghe va candidat din partea Alianței Dreapta Unită, lipindu-se de PMP. Cu aprobarea largă a USR.

A venit la Timișoara fugind de furia celor din Severin, dar și de multe dosare penale. Gherghe este singurul primar de mare oraș din România care timp de șase ani a stat în funcție după ce a fost declarat incompatibil definitiv de o instanță de judecată. A fost și avocat, dar relațiile sale din mediul de justiție de la Craiova și Severin nu l-au păzit de probleme. Procurorii DNA i-au percheziționat biroul pe când era primar, investigând un contract prin care s-au cheltuit 4 milioane de euro pe anvelopări fictive de blocuri. Constantin Gherghe a fost și protagonistul unui dosar de prostituție cu minore care a scandalizat Turnu Severin.

După ce și-a pus ”experiența” de edil în slujba timișorenilor, străzile din oraș fiind spălate când afară ploua, (că doar așa se fac banii la partid), Gherghe vrea acum să-i fenteze, din nou, pe cei din Severin.

 

Comentarii

comentarii