Acas─â Actualitate Directorul DSP Arad va fi schimbat

Directorul DSP Arad va fi schimbat

1057
DISTRIBUIȚI

Nelu T─âtar, ministrul s─ân─ât─â╚Ťii a declarat ├«n urm─â cu pu╚Ťin timp c─â a luat ├«n calcul schimbarea jr. Constantin C─âtan─â, directorul Direc╚Ťiei de S─ân─âtate Public─â Arad.

ÔÇ×Ne g├óndim la schimbarea managerului de la DSP Arad, av├ónd ├«n vedere ╚Öi o evaluare pe care urmeaz─â s─â o facem ├«n perioada urm─âtoare. ╚Üin s─â men╚Ťionez c─â domnul director al DSP Arad ╚Öi-a ar─âtat inten╚Ťia de a demisiona dac─â lucrurile iau alt─â ├«ntors─âtur─â odat─â cu demisia luiÔÇŁ, a declarant ministrul Nelu T─âtar.

ÔÇ×Dup─â ┼čase s─âpt─âm├óni ├«n prima linie, ┼čase s─âpt─âm├óni ├«n care zeci de mii de persoane au trecut prin triajul jude┼úului Arad ┼či prin m├óinile speciali┼čtilor Direc┼úiei de S─ân─âtate Public─â, am constatat c─â opinia public─â ar─âdean─â prime┼čte informa┼úii distorsionate despre o realitate care nu corespunde adev─ârului. Am observat o campanie mediatic─â ┼či politic─â ├«ndreptat─â ├«mpotriva celor care muncesc pentru limitarea efectelor Covid-19 la Arad, dar ┼či o solidaritate a societ─â┼úii civile, a mediului de afaceri, a administra┼úiei, care se implic─â ├«n rezolvarea situa┼úiei dificile.

Am ├«n┼úeles, ├«n ultimele zile, c─â ar─âdenii ├«┼či doresc o schimbare la v├órful Direc┼úiei de S─ân─âtate Public─â. Este motivul pentru care, dup─â 33 ani ├«n Direc┼úia de S─ân─âtate Public─â ┼či 4 ani la conducerea acestei institu┼úii, fac un pas ├«n spate. ├Ämi ├«naintez demisia din func┼úia de director al DSP Arad, dar r─âm├ón ├«n continuare al─âturi de echipa din Direc┼úia de S─ân─âtate Public─â, fiindc─â suntem ├«ntr-un moment ├«n care este nevoie de str├óngerea r├óndurilor ┼či de colaborareÔÇŁ, spune ╚Öeful DSP Arad, Constnatin C─âtan─â.

Comentarii

comentarii