Acasă Actualitate Discuții pentru centura Sud de ocolire a Timișoarei. Grindeanu a discutat cu...

Discuții pentru centura Sud de ocolire a Timișoarei. Grindeanu a discutat cu patronul italienilor

DISTRIBUIȚI

Sorin Grindeanu a anunțat că a purtat discuții cu patronul firmei italiene care se ocupă cu șantierul centurii Sud, iar acesta i-a spus că ritmul de lucru va crește în perioada următoare. Ajutorul firmei constructoare ar fi un împrumut bancar pe care l-a primit de curând.

”Am avut o discuție inclusiv cu patronul acestei companii, un domn venerabil de 84-85 de ani care a venit din Italia, de două ori m-am întâlnit cu dânsul. Înțeleg că au accesat un împrumut și banca a fost de acord să finanțeze, asta e ceea ce m-a anunțat în urmă cu câteva zile luându-și angajamentul că își vor schimba ritmul de lucru”, a spus Grindeanu, miercuri, la Timișoara.

Ministrul a mai menționat că acele certificate negative vor veni dacă situația nu se îmbunătățește.

”Eu n-am uitat și știți că am dat certificat negativ, nu eu, CNAIR, și celor de la Todini care lucrează pe varianta de legătură de la autostradă la Sânandrei, acei zece kilometri. Ambii au primit certificat negativ și dacă vor continua în ritmul ăsta, se va rezilia contractul, să n-aveți dubii. Nu stau să îmi pierd timpul cu mincinoși. Dacă mint, vor plăti”, a încheiat Grindeanu.

 

Comentarii

comentarii