Acasă Actualitate Disperat că pierde alegerile, primarul din Sânmihaiu Român își atacă fără argumente...

Disperat că pierde alegerile, primarul din Sânmihaiu Român își atacă fără argumente contracandidatul

DISTRIBUIȚI

Campanie electorală dusă dincolo de limitele decenței în mai multe localități din Timiș. La Sânmihaiu Român, Viorel Mărcuți, aflat în funcție de opt ani de zile vrea un nou mandat, chiar dacă nu a reușit să facă mare lucru, iar comuna pe care o conduce arată jalnic.

Mărcuți simte că în doar câteva zile va pierde alegerile. Tocmai de aceea, fostul elev al Școlii Auto din Timișoara îl atacă fără argumente pe contracandidatului său, liberalul Nicolae Trifan, pe care îl acuză că ar fi falimentar. De altfel, conform gazetadinvest.ro, social-democratul Mărcuți nu este la prima abatere. Așa a procedat și în 2016 dar și în 2020, atunci când spunea cp Trifan este falimentar și o să rămână fără casă.

Ei bine, anii au trecut, iar afacerile lui Trifan merg din ce în ce mai bine. Însă localitățile Utvin, Sânmihaiu Român dar și Sânmihaiu German au rămas mult în urma altor comune conduse de primari inteligenți și gospodari.

Zilele acestea, Mărcuți își joacă ultima carte, pentru că după ce va fi îndepărtat de oameni de la primăria pe care încă o conduce nu va ști ce drum să apuce. Iar la Sânmihaiu Român nemulțumirile sunt foarte mari.

Comentarii

comentarii