Acasă Cultura Distopii cromatice, la Timișoara! Vernisajul  expoziției artistului vizual Farkas Endre la galeria Brăteanu

Distopii cromatice, la Timișoara! Vernisajul  expoziției artistului vizual Farkas Endre la galeria Brăteanu

DISTRIBUIȚI

Iubitorii de artă sunt invitați la vernisajul  expoziției artistului vizual Farkas Endre ce va avea loc în data de 1 martie la ora 19:00 la galeria Brăteanu din Timişoara.

Expoziția Distopii cromatice cuprinde serii de lucrări create de artistul Farkas Endre, care abordează tematica policromiei și sinesteziei în sculptură și basoreliefuri. Diferite cifre sunt asociate cu anumite culori, iar jocul vizual însumează calcule matematice în două tratări stilistice, de buline și de piese de puzzle.

Expunerea de la Galeria Brăteanu din Timișoara ne arată cea mai recentă direcție de cercetare vizuală a artistului, atrăgându-ne cu jocuri de suprapuneri, transparențe, reflexii, combinații cromatice și alternare de forme.

La cuvântul de deschidere, Robert Șerban și Gabriela Robeci vor vorbi despre originile, personalitatea și creația lui  Farkas Endre.

Galeria Brăteanu  este situată în Timişoara pe strada Lucian Blaga la nr. 8. Expoziția poate fii vizitată până în data de 13 martie în intervalul orar 9-17. Proiect susținut de WORLD MEDIA TRANS & PENSIUNEA GERNIK 100 din Gârnic. Pentru detalii ne puteți contacta la adresa de e-mail: brateanucostin@gmail.com sau la telefon: 0724523525 – explică Costin Brăteanu.

 

Comentarii

comentarii