Acasă Administraţie DJ 691 va fi modernizat până la limita cu județul Arad

DJ 691 va fi modernizat până la limita cu județul Arad

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a lansat o cerere de finanțare, prin Programul Operațional Vest, în vederea obținerii unei finanțări de 126 de milioane de lei, în vederea reabilitării DJ 691, între Giarmata și Alioș, la limita de județ cu Arad.

Instituția a depus o cerere de finanțare pentru proiectul „Modernizarea DJ  691, sector Nod de descărcare A1 – limită Județ Arad” în vederea obținerii sumei de 126 de milioane de lei prin Programul Regional Vest 2021-2027, vizată fiind porțiunea de la A1 până la ieșirea din județ spre Arad. Vă reamintim că porțiunea dintre Timișoara și nodul A1 de la Giarmata a fost deja reabilitată și extinsă la două benzi, tot în urma unei finanțări europene.

„Modernizarea va crește viabilitatea drumului precum și confortul și siguranța tuturor participanților la traficul rutier. Totodată va fi facilitată și realizarea conexiunii cu rețeaua TEN-T”, a subliniat președintele CJ Timiș, Alin Nica. 

Investiția implică modernizarea drumului județean 691 pe tronsonul de la km 13+730, după intersecția cu Autostrada A1 până la km 42+840 (limită județ Arad), prin localitățile Giarmata, Pișchia, Fibiș, Mașloc, Alioș, cu o lungime totală de 29 km.

Comentarii

comentarii