Acasă Politica ”Doar împreună putem să schimbăm și să #MișcămRomânia„. Interviu cu Cosmin Cionca,...

”Doar împreună putem să schimbăm și să #MișcămRomânia„. Interviu cu Cosmin Cionca, candidat la Camera Deputaților din partea PMP Timiș (P)

628
DISTRIBUIȚI

Ne apropiem de ziua alegerilor parlamentare. Ce își propune Partidul Mișcarea Populară Timiș la acest scrutin electoral?

Ne așteptăm la un procent frumos, suntem încrezători că, la fel ca și noi, alegătorii își doresc o schimbare. PMP va obține cel mai bun scor de până acum pe Timiș.

Sunteți antreprenor. Ce v-a determinat să intrați în politica și să acceptați provocarea de a candida pentru camera deputatilor?

Sunt antreprenor de mai mult de 10 ani și mă confrunt cu multe probleme. Din ’89, toți politicienii ne fac promisiuni, dar nimic nu se întâmplă. Avem nevoie de oameni care să lupte pentru noi, care să cunoască dificultățile noastre reale.

E timpul pentru schimbare, avem nevoie de o generație nouă de politicieni. Aici ma gândesc inclusiv la cunoașterea erei digitale. În special în această perioadă, am văzut cât de importante sunt competențele în domeniul tehnologiei și avantajele acesteia.

Cum v-ați propus să ajutați județul Timiș din postura de deputat?

Idealul PMP este să lucreze, în fiecare domeniu, cu specialiști. Eu reprezint agricultorii și antreprenorii. Am pregătit mai multe măsuri de care fermierii au nevoie urgentă. Una dintre ele este înființarea Centrelor de Colectare, de care agricultorii au foarte mare nevoie. O altă măsură  este creșterea subvenției pe agricultură; iar un alt ajutor pentru fermieri ar fi repornirea canalelor de irigații. Ele sunt esențiale pentru succesul agricultorilor. Pentru antreprenorii din domeniul Horeca, PMP a dedus o măsură legislativă în Parlament prin care se fie scăzute taxele pentru angajați, rezultând într-o creștere a salariului net.

De ce ar trebui să vă voteze timișenii pentru funcția de deputat?

Sunt tânăr, muncitor, optimist și am experiență. Am o fermă și livrez legume și fructe în 9 județe. Pe partea de HoReCa dețin 4 magazine în mai multe Județe din România. Vreau, pot și știu să susțin legi și măsuri care vin în sprijinul cetățenilor. Fiecare vot contează, de aceea  vă îndemn să ieșiți la vot, doar împreună putem să schimbăm și să #MișcămRomânia.

Acest material a fost comandat de Partidul Mișcarea Populară și realizat de operatorul economic SC Logos Consulting SRL. Cod unic de identificare: 11200012”

Comentarii

comentarii