Acasă Actualitate Doar puțin peste 1.600 de persoane s-au vaccinat marți împotriva COVID-19, în...

Doar puțin peste 1.600 de persoane s-au vaccinat marți împotriva COVID-19, în Timiș. De miercuri, și la Iulius Mall se administrează serul Johnson&Johnson

137
DISTRIBUIȚI

În continuare, numărul de persoane care se vaccinează împotriva COVID-19, într-un interval de 24 de ore, continuă să scadă. Marți, 8 iunie, doar 1.631 de doze au fost administrate în Timiș, iar, dintre acestea, 725 au fost de rapel. Așadar, la fel ca în ultimele zile, și marți am avut mai puțin de 1.000 de persoane care primesc prima doză de vaccin.

Rămâne, totuși, destul de ridicat numărul celor care au se vaccinează cu Johnson&Johnson. Marți, de exemplu, au fost 511. Tocmai de aceea, DSP Timiș anunță că, începând de miercuri, a fost organizat un flux de vaccinare cu serul administrat într-o singură doză și la Iulius Mall.

Până miercuri, la nivelul județului Timiș, au fost administrate 367.084 de doze de vaccin împotriva COVID-19. Numărul persoanelor care au finalizat schema de vaccinare, fie că au primit ambele doze de Pfizer, Moderna sau AstraZeneca, fie că au ales serul Johnson&Johnson administrat într-o singură doză, este de 181.175. Altele 15.976 au primit, până acum, doar una dintre cele două doze necesare.

Comentarii

comentarii