Acasă Actualitate Dobra îl atacă pe Robu: ”Foloseşte proiectul stadionului în scop electoral, după...

Dobra îl atacă pe Robu: ”Foloseşte proiectul stadionului în scop electoral, după ce a încercat să îl blocheze”

681
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, reacţionează după ce primarul Nicolae Robu s-a lăudat cu proiectul prin care Compania Naţionale de Investiţii a anunţat demararea studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate la viitorul stadion de 30.000 de locuri al Timişoarei. Liderul CJT îl acuză pe edil că foloseşte proiectul în scopuri electorale.

Robu, un oponent al proiectului, care a încercat, nemotivat şi inutil, să îl blocheze, spune Dobra, acum foloseşte iniţiativa pentru a se lăuda.

„Proiectul, prin care începem construcția noului stadion din Timișoara, a fost aprobat astăzi de către Compania Națională de Investiții, în ciuda opoziției vehemente pe care reprezentanții PNL au făcut-o anterior. În felul acesta, am reușit să demarăm prima etapă a acestui proiect, extrem de important nu doar pentru timișoreni, dar pentru toți iubitorii de sport din județul nostru. Sper foarte mult ca noua arenă sportivă să însemne noi motive de mândrie pentru noi toți.
Regret că această veste bună a fost speculată deja electoral. Unii dintre oponenții proiectului au simțit nevoia să se laude primii pentru a distrage atenția de la faptul că au încercat, nemotivat și inutil, să îl blocheze în repetate rânduri. Noi mergem mai departe, cu mai multe proiecte pentru Timiș!

Nu este pentru prima dată când timișorenii sunt bombardați cu dezinformări!”, a anunţat Călin Dobra.

Comentarii

comentarii