Acasă Sănătate Doctori la un curs de ozonoterapie la Timișoara, tratamentul folosit de vedete...

Doctori la un curs de ozonoterapie la Timișoara, tratamentul folosit de vedete internaționale

2138
DISTRIBUIȚI

20 de medici participă la un curs de ozonoterapie la Timișoara. Inedit este faptul că acest curs se desfășoară într-o sală de fitness din urbea de pe Bega.

20 de medici fin țară și-au dat întâlnire la Timișoara pentru a participa la acest curs care are loc într-o sală de fitness.

La Timișoara, în perioada 11-13 Mai, la Smartfit Studio, 20 de medici participă la Cursul Internațional de Ozonoterapie organizat de Societatea Română de Ozonoterapie, Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara și Centrul de Ozonoterapie, în colaborare cu centrul medical MedPoint.

Cursul se desfăsoară pe perioada a 3 weekenduri consecutive, începând cu data de 12 mai, între orele 14.30-17.00, în Timișoara, pe Calea Buziașului nr.12, în incinta Centrului de Fitness Smartfit.

Ozonoterapia este un tratament cunoscut pentru efectele de vindecare a afecțiunilor reumatice, artroze, lombosciatică, dar și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire, fiind folosită cu succes în țări precum SUA, Canada, Germania, Rusia, Ucraina, Suedia, Italia, Spania, Brazilia, Cuba și Mexic. Acest tratament este folosit de numeroase vedete internaționale precum actrița Sharon Stone, pilotul de formula I Rubens Barrichelo, Regina mamă Elisabeta II, fotbalistul Zinedine Zidane și membri trupei Rolling Stones. Terapia cu ozon poate fi aplicată în tratamentul oricărui sindrom dureros.

Comentarii

comentarii