Acasă Eveniment Doi băieţi, de 16 şi 17 ani, reţinuţi în urma unui scandal...

Doi băieţi, de 16 şi 17 ani, reţinuţi în urma unui scandal între două grupuri de elevi care aparţin unui liceu. Un elev a fost rănit, fiind transportat la spital

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Arad investighează un scandal care a avut loc între două grupuri de elevi care aparţin unui liceu din oraş, în urma căruia o persoană a fost rănită, fiind transportată la spital. Doi băieţi – de 16 şi 17 ani – au fost reţinuţi.

”La data de 26 martie a.c., poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, în jurul orei  8:00, mai mulţi tineri, de la o unitate şcolară din municipiu, ar fi fost abordaţi de alţi tineri, din aceeaşi şcoală, cele două grupuri având un schimb de replici şi injurii, în zona Boul Roşu.În urma interacţiunii, un elev ar fi fost lovit şi ar fi căzut la pământ, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, anunţă, miercuri, IPJ Arad.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au întocmit un dosar penal, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, clarificarea situaţiei de fapt, stabilirea participaţiei fiecăreia şi luarea măsurilor legale care se impun.

”În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, au fost identificate persoanele  bănuite de lovirea tânărului, în persoana a doi băieţi, de 16 şi 17 ani. În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au mai transmis poliţiştii.

Comentarii

comentarii