Acasă Eveniment Doi bărbați au încercat să iasă din țară pe la Nădlac, deși...

Doi bărbați au încercat să iasă din țară pe la Nădlac, deși erau căutați pentru a fi arestați

259
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au depistat, la diferență de câteva ore, doi bărbați care au încercat să iasă din țară, cu toate că erau căutați în vederea executării unei pedepse de privare de libertate. Cei doi au fost predați autorităților competente pentru a fi luate măsurile legale.

În primul caz a fost vorba de un cetățean român, T.M., de 23 de ani, cu domiciliul în Petroșani, județul Hunedoara. Acesta s-a prezentat pe 5 decembrie, în jurul orei 20.30, la P.T.F. Nădlac pentru a efectua controlul de frontieră. La verificările specifice, poliţiştii au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Câteva ore mai târziu, la ora 1.00, s-a prezentat și al doilea bărbat, B.S., în vârstă de 43 de ani, domicilat în județul Giurgiu. Efectuând aceleași verificări, oamenii legii au constatat faptul că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, fiind condamnat la un an de închisoare.

„Bărbaţii au fost predaţi unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun”, au transmis polițiștii de frontieră arădeni.

Comentarii

comentarii