Acasă Eveniment Doi bărbați din Timiș, răniți după ce s-au răsturnat cu SUV-ul într-un...

Doi bărbați din Timiș, răniți după ce s-au răsturnat cu SUV-ul într-un șanț din Julița

1157
DISTRIBUIȚI

Conform celor relatate de Claudia Iuga, Purtător de Cuvânt IPJ Arad, un grav accident de circulație a avut loc vineri, în jurul orei 13.45. Un bărbat de 59 ani, din județul Timiș a condus un SUV pe DJ 707, în localitatea Julița, comuna Vărădia de Mureș, venind dinspre Julița spre Baia. Odată ajuns la kilometrul 4+150 metri, în apropierea ieșirii din localitatea Julița, bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, moment în care, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.

Autoturismul s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers Julița-Baia, rezultând astfel rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui bărbat de 37 ani, tot din județul Timiș, pasager în autovehiculul implicat în accident. Partea bună a fost aceea că nimeni nu a decedat și nici nu au fost implicate alte autoturisme. Cu toate acestea, din cauza rănilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, urmând a i se recolta probe biologice la unitatea spitalicească unde a fost transportat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier și între timp s-a constatat că bărbatul care conducea autoturismul avea dreptul de a conduce suspendat, pentru conducere sub influența alcoolului.

Sursa: glsa.ro

Comentarii

comentarii