Acasă Eveniment Doi bărbați înjunghiați de trei romi în parcarea unui magazin Dedeman din...

Doi bărbați înjunghiați de trei romi în parcarea unui magazin Dedeman din Timișoara

3075
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișoreni au intrat în alertă, sâmbătă seara, și caută doi indivizi care au înjunghiat doi bărbați. Atacul s-a petrecut în parcarea unui magazin de bricolaj de pe strada Divizia 9 Cavalerie.

Incidentul grav sâmbătă seară, în jurul orei 21, în parcarea unui magazin de bricolaj Dedeman de pe strada Divizia 9 Cavalerie. Doi bărbați au fost înjunghiați și au fost transportați la Spitalul Municipal. Mai multe echipaje de ambulanță, poliție și jandarmi s-au deplasat la fața locului. Conform primelor informații scandalul a pornit de la un loc de parcare. Cei doi bărbați care au fost răniți au intrat în conflict cu trei bărbați de etnie romă. Agresorii au fugit, cu un BMW seria 5, fiind acum căutați de poliție, care a instituit filtre în întreg orașul.

Cei doi răniți sunt Cătă Răgușitu și Tofan, personaje cunoscute în lumea interlopă din Timișoara.

UPDATE: Polițiștii timișoreni l-au reținut pe unul dintre fugari. Este vorba despre un tânăr de 18 ani. El a fost dus la audieri la sediul Poliției Municipiului Timișoara.

Conform declarațiilor martorilor, incidentul ar fi pornit după ce un minor a fost observat urinând în parcarea magazinului. Cei doi bărbați răniți l-au certat. Minorul a fugit mașina în care se aflau părinții, iar aceștia au pornit la atac,

Foto: tion.ro

Comentarii

comentarii